CONDITII DE LIVRARE

LIVRAREA PRODUSELOR SE FACE ORIUNDE IN TARA (ROMANIA), PRIN INTERMEDIUL UNOR FIRME DE CURIERAT RAPID, DPD SAU FAN COURIER.

TERMENUL DE LIVRARE AL PRODUSELOR ESTE CUPRINS INTRE 2 SI 5 ZILE LUCRATOARE.

COMENZILE PLASATE PANA IN ORA 12:00, DE LUNI PANA JOI VOR AJUNGE LA DVS. IN MAXIM 48 DE ORE.

COSTURILE DE LIVRARE SUNT:

– GRATUIT PENTRU COMENZILE A CAROR VALOARE DEPASESTE 300.00 RON

– 20.00 RON PENTRU COMENZI PANA IN 300.00 RON.

IN CAZUL IN CARE CLIENTUL NU ESTE GASIT LA ADRESA MENTIONATA, EL VA FI CONTACTAT TELEFONIC DE CATRE FIRMA DE CURIERAT.

RECEPTIA PRODUSELOR REPREZINTA ACCEPTUL CLIENTULUI CA PRODUSELE AU AJUNS IN STARE BUNA. FACTURA CONSTITUIE CONTRACTUL DE VANZARE/CUMPARARE CONFORM LEGISLATIEI ROMANE IN VIGOARE. CLIENTUL ISI EXPRIMA ACORDUL EXPLICIT LA SEMNAREA FACTURII CU PRIVIRE LA FAPTUL CA A PRIMIT PRODUSUL (PRODUSELE) CARE ESTE (SUNT) CONFORM CU COMANDA SI CU NEVOILE ACESTUIA.

VANZATORUL ISI REZERVA DREPTUL SA INTARZIE SAU SA ANULEZE LIVRARI ALE PRODUSELOR COMANDATE DACA ACESTEA NU POT FI ONORATE DIN MOTIVE INDEPENDENTE DE VANZATOR CARE INCLUD: INCENDII, EXPLOZII, INUNDATII, EPIDEMII, GREVE, ACTIUNI GUVERNAMENTALE, RAZBOAIE, ACTE DE TERORISM, PROTESTE, RASCOALE, TULBURARI CIVILE SAU ALTE IMPEDIMENTE DE FORTA MAJORA CONFORM UZANTELOR LEGII ROMANESTI.

VALOAREA MAXIMA A DAUNELOR CE POT FI PLATITE DE VANZATOR FATA DE ORICE CLIENT IN CAZUL NELIVRARII SAU A LIVRARII NECORESPUNZATOARE ESTE VALOAREA SUMEI INCASATE DE VANZATOR DE LA ACEST CLIENT.

VANZATORUL ISI REZERVA DREPTUL DE A NU EXPEDIA ANUMITE COMENZI LA CARE COSTUL DE TRANSPORT DEPASESTE VALOAREA PRODUSELOR SAU LA CARE COSTUL DE TRANSPORT DEPASESTE 35.00 RON.