TERMENI SI CONDITII


BINE ATI VENIT PE SITE-UL BLACKLINE DESIGN

SITE-UL BLACKLINEDESIGN.RO ESTE DETINUT DE SOCIETATEA STUDIO MEDIA PRINT SRL, AVAND URMATOARELE DATE DE INDENTIFICARE :

SEDIUL SOCIAL : Str. Teilor Nr. 34, Brazii de Jos, Prahova

Nr.R.C./Aut.: 29/2076/2022

C.U.I.: 46514549

CAPITAL SOCIAL : 200 LEI

PRIN NAVIGAREA PE SITE, URMATA DE TRANSMITEREA COMENZII, ORICE CLIENT ISI DA ACORDUL PENTRU ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR AFISATE MAI JOS.


1. DEFINITII

UTILIZATOR – ORICE PERSOANA CARE VIZITEAZA SITE-UL BLACKLINEDESIGN.RO.

CLIENT - PERSOANA FIZICA / PERSOANA JURIDICA CE EFECTUEAZA O COMANDA.

PRODUSE SI SERVICII - ORICE PRODUS SAU SERVICIU MENTIONAT IN COMANDA, CARE URMEAZA A FI FURNIZATE DE CATRE VANZATOR, CLIENTULUI.

COMANDA - UN DOCUMENT ELECTRONIC CE INTERVINE CA FORMA DE COMUNICARE INTRE VANZATOR SI CLIENT PRIN CARE CLIENTUL ÎȘI EXPRIMA INTENTIA DE A ACHIZITIONA ANUMITE PRODUSE SI SERVICII SI SA FACA PLATA ACESTORA.

VANZATOR – SOCIETATEA STUDIO MEDIA PRINT SRL.

CONTRACT - O COMANDA CONFIRMATA DE CATRE VANZATOR, PRIN CARE VANZATORUL ESTE DE ACORD SA VANDA SI SA LIVREZE PRODUSELE SI SERVICIILE IAR CLIENTUL ESTE DE ACORD SA ACHIZITIONEZE, SA PRIMEASCA SI SA FACA PLATA ACESTOR PRODUSE SI SERVICII.

CURIER – ORICE PERSOANA DE DREPT PUBLIC SAU PRIVAT CARE PRESTEAZA SERVICII DE CURIERAT RAPID.


2. CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

VIZUALIZAREA SITE-ULUI BLACKLINEDESIGN.RO SE POATE FACE DE CATRE ORICE UTILIZATOR, IAR COMENZILE SE POT FACE CU SAU FARA INREGISTRARE PE SITE.

PENTRU A CUMPARA DE PE SITE, SUNT NECESARE URMATOARE DATE : NUMELE DESTINATARULUI, E-MAIL, TELEFON  SI ADRESA DE LIVRARE. INREGISTRAREA ESTE INTEGRAL GRATUITA SI SE REALIZEAZA PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI DE INREGISTRARE. CLIENTUL INREGISTRAT ARE POSIBILITATEA DE A BENEFICIA DE REDUCERI SUPLIMENTARE SI OFERTE SPECIALE. 

PE ACEST SITE, FIECARE PRODUS ARE PRETUL MENTIONAT, DE ASEMENEA CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE PRODUSULUI SI INFORMATII SUPLIMENTARE CARE AU CA SCOP INLESNIREA EFECTUARII UNEI ALEGERI INFORMATE CU OCAZIA ACHIZITIONARII PRODUSULUI. 

TOATE PRETURILE MENTIONATE PE SITE SUNT IN EXPRIMATE IN RON . 


3. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

CONTINUTUL SITE-ULUI BLACKLINEDESIGN.RO : IMAGINI, TEXTE, ELEMENTE DE GRAFICA WEB, SCRIPTURI, SOFTWARE, DREPTURI DE PROIECTARE, DREPTURI DE MODEL, PATENTE, MARCI INREGISTRATE, ESTE INTEGRAL PROPRIETATEA STUDIO MEDIA PRINT SRL SI A FURNIZORILOR SAI SI ESTE APARAT DE LEGEA PRIVIND DREPTUL DE AUTOR SI DREPTURILE CONEXE SI DE LEGILE PRIVIND PROPRIETATEA INTELECTUALA SI INDUSTRIALA. FOLOSIREA FARA ACORDUL STUDIO MEDIA PRINT SRL  A ORICAROR ELEMENTE ENUMERATE MAI SUS SE PEDEPSESTE CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE. 


4. LIMITA ACCESULUI LA SITE

UTILIZATORII SITE-ULUI BLACKLINEDESIGN.RO POT FACE COMENTARII SI ORICE ALTE COMUNICARI, POT SA TRANSMITA SUGESTII, INTREBARI SAU INFORMATII, DACA LIMBAJUL ACESTORA ESTE CIVILIZAT, IAR CONTINUTUL COMUNICARILOR NU ESTE ILEGAL, OBSCEN, AMENINTATOR, DEFAIMATOR, NU TULBURA IN NICI UN FEL VIATA PRIVATA A ALTOR PERSOANE, NU INCALCA DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA, NU CONTINE VIRUSI, NU SERVESTE UNOR CAMPANII DE PROMOVARE CARE NU AU LEGATURA CU BLACKLINEDESIGN.RO, NU SUNT E-MAILURI IN MASA ORI ORICE ALTA FORMA DE SPAM. PERSOANELE CARE VOR UTILIZA O ADRESA FALSA DE E-MAIL ORI VOR TRANSMITE MESAJE ELECTRONICE SAU ORICE ALTE COMUNICARI IN NUMELE UNEI ALTE PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE ORI IN NUMELE ORICAREI ALTE ENTITATI VOR FI RAPORTATE ORGANELOR ABILITATE. BLACKLINEDESIGN.RO NU ÎȘI ASUMA RESPONSABILITATEA SI NICI NU VA PUTEA FI OBLIGATA LA NICI UN FEL DE DESPAGUBIRI PENTRU ORICE FEL DE DAUNE PRODUSE DE ASTFEL DE COMUNICARI.

IN CAZUL TRIMITERII SAU AFISARII UNOR MATERIALE/DOCUMENTE CARE IMPLICA TEXTE, REPLICI, RECENZII ETC, FORMULATE DE UTILIZATORI, SE CONSIDERA CA RESPECTIVUL UTILIZATOR GARANTEAZA ORIGINALITATEA LOR SI ACORDA PAFF.RO SI AFILIATILOR/ASOCIATILOR SAI DREPTUL NEEXCLUSIV, NELIMITAT, GRATUIT, IREVOCABIL SI RETRANSMISIBIL DE A FOLOSI, REPRODUCE, MODIFICA, ADAPTA, PUBLICA, TRADUCE, CREA OPERE DERIVATE, PRECUM SI DREPTUL DE A DISTRIBUI, DE A PREZENTA ACESTE CONTINUTURI ORIUNDE IN LUME, PRIN ORICE MIJLOACE. UTILIZATORUL GARANTEAZA CA ARE TOATE DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI PE CARE IL AFISEAZA SAU IL TRANSMITE PE SITE, PRIN ORICE MODALITATE, ASTFEL INCAT, PRIN FOLOSIREA ACESTUI CONTINUT, SA NU CAUZEZE PREJUDICII NICIUNEI TERTE ENTITATI FIZICE SAU JURIDICE.


5. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

CONFORM CERINŢELOR LEGII NR. 677/2001 PENTRU PROTECŢIA PERSOANELOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ŞI LIBERA CIRCULAŢIE A ACESTOR DATE, MODIFICATĂ ŞI COMPLETATĂ ŞI ALE LEGII NR. 506/2004 PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ŞI PROTECŢIA VIEŢII PRIVATE ÎN SECTORUL COMUNICAŢIILOR ELECTRONICE , SC STUDIO MEDIA PRINT SRL ARE OBLIGAŢIA DE A ADMINISTRA ÎN CONDIŢII DE SIGURANŢĂ ŞI NUMAI PENTRU SCOPURILE SPECIFICATE, DATELE PERSONALE PE CARE NI LE FURNIZAŢI DESPRE DUMNEAVOASTRĂ, UN MEMBRU AL FAMILIEI DUMNEAVOASTRĂ ORI O ALTĂ PERSOANĂ.

SCOPUL COLECTĂRII DATELOR ESTE COMERȚUL ONLINE, RECLAMĂ, MARKETING ȘI PUBLICITATE, SERVICII DE COMUNICAȚII ELECTRONICE.

DATELE TRANSMISE DE D-VOASTRA, SUNT NECESARE IN SCOPUL STABILIRII CONTACTULUI, OPERAREA SI TRANSMITEREA COMENZII, PRECUM SI IN SCOPUL INFORMARII ASUPRA ASPECTELOR LEGATE DE FUNCTIONAREA SITE-ULUI SI A OFERTELOR ACESTUIA.

INFORMAŢIILE ÎNREGISTRATE SUNT DESTINATE UTILIZĂRII DE CĂTRE OPERATOR ŞI SUNT COMUNICATE NUMAI URMĂTORILOR DESTINATARI: FIRME DE CURIERAT CU CARE STUDIO MEDIA PRINT SRL LIVREAZA COMENZILE PLASATE .

REFUZUL DVS. DETERMINĂ ANULAREA DE DREPT A COMENZILOR.

STUDIO MEDIA PRINT SRL SE OBLIGA SA NU DIFUZEZE UNOR TERTI DATELE PERSONALE ALE CLIENTILOR, IN AFARA DE AUTORITATILE IN DREPT SA VERIFICE TRANZACTIILE COMERCIALE SAU AUTORITATILE IN DREPT SA EFECTUEZE ORICE VERIFICARI JUSTIFICATE IN BAZA LEGII. 

DEOARECE DATELE SUNT TRANSMISE ELECTRONIC, COMPANIA STUDIO MEDIA PRINT SRL NU POATE FI FACUTA RESPONSABILA DE PIERDEREA LOR SAU COPIEREA NEAUTORIZATA PRIN INTERCEPTARE. 

LA SESIZAREA UTILIZATORILOR, ACEASTA VA LUA TOATE MASURILE SI VA PUNE LA DISPOZITIE TOATE CELE NECESARE ORGANELOR COMPETENTE ABILITATE SA REZOLVE ACEST TIP DE INFRACTIUNE. 

STUDIO MEDIA PRINT SRL DETINE TOATE DREPTURILE DA A SCHIMBA UNILATERAL CONTINUTUL WEBSITE-ULUI, PRECUM SI  MODALITATILE DE ACCES LA ACESTA.


6. PLATA PRODUSELOR

PLATA PRODUSELOR COMANDATE DE PE SITE-UL BLACKLINEDESIGN.RO SE POATE EFECTUA LA LIVRAREA PRODUSELOR DE CATRE CURIER (RAMBURS) SAU IN AVANS. PLATA IN AVANS SE POATE REALIZA PRIN: CARD (ONLINE), ORDIN DE PLATA: DOVADA PLATII TREBUIE TRIMISA CATRE VANZATOR  LA ADRESA DE E-MAIL CONTACT@BLACKLINEDESIGN.RO. IN CAZUL PLATII IN AVANS, LIVRAREA VA FI EFECTUATA NUMAI DUPA INTRAREA BANILOR IN CONTUL VANZATORULUI. PRODUSELE COMANDATE TREBUIE ACHITATE INTEGRAL, IN CAZ CONTRAR NU SE VA EFECTUA LIVRAREA. VANZATORUL ISI REZERVA DREPTUL CA IN ANUMITE CAZURI SA SOLICITE PLATA PRODUSELOR IN AVANS.


7. LIVRAREA PRODUSELOR

LIVRAREA PRODUSELOR SE FACE ORIUNDE IN TARA (ROMANIA), PRIN INTERMEDIUL UNOR FIRME DE CURIERAT RAPID, DPD SAU FAN COURIER.

TERMENUL DE LIVRARE AL PRODUSELOR ESTE CUPRINS INTRE 2 SI 5 ZILE LUCRATOARE.

COSTURILE DE LIVRARE SUNT:

– GRATUIT PENTRU COMENZILE A CAROR VALOARE DEPASESTE 300.00 RON

– 20.00 RON PENTRU COMENZI PANA IN 300.00 RON.


IN CAZUL IN CARE CLIENTUL NU ESTE GASIT LA ADRESA MENTIONATA, EL VA FI CONTACTAT TELEFONIC DE CATRE FIRMA DE CURIERAT.

RECEPTIA PRODUSELOR REPREZINTA ACCEPTUL CLIENTULUI CA PRODUSELE AU AJUNS IN STARE BUNA. FACTURA CONSTITUIE CONTRACTUL DE VANZARE/CUMPARARE CONFORM LEGISLATIEI ROMANE IN VIGOARE. CLIENTUL ISI EXPRIMA ACORDUL EXPLICIT LA SEMNAREA FACTURII CU PRIVIRE LA FAPTUL CA A PRIMIT PRODUSUL (PRODUSELE) CARE ESTE (SUNT) CONFORM CU COMANDA SI CU NEVOILE ACESTUIA.

VANZATORUL ISI REZERVA DREPTUL SA INTARZIE SAU SA ANULEZE LIVRARI ALE PRODUSELOR COMANDATE DACA ACESTEA NU POT FI ONORATE DIN MOTIVE INDEPENDENTE DE VANZATOR CARE INCLUD: INCENDII, EXPLOZII, INUNDATII, EPIDEMII, GREVE, ACTIUNI GUVERNAMENTALE, RAZBOAIE, ACTE DE TERORISM, PROTESTE, RASCOALE, TULBURARI CIVILE SAU ALTE IMPEDIMENTE DE FORTA MAJORA CONFORM UZANTELOR LEGII ROMANESTI.

VALOAREA MAXIMA A DAUNELOR CE POT FI PLATITE DE VANZATOR FATA DE ORICE CLIENT IN CAZUL NELIVRARII SAU A LIVRARII NECORESPUNZATOARE ESTE VALOAREA SUMEI INCASATE DE VANZATOR DE LA ACEST CLIENT.

VANZATORUL ISI REZERVA DREPTUL DE A NU EXPEDIA ANUMITE COMENZI LA CARE COSTUL DE TRANSPORT DEPASESTE VALOAREA PRODUSELOR SAU LA CARE COSTUL DE TRANSPORT DEPASESTE 50.00 RON.

8. GARANTIA PRODUSELOR

CONDITIILE DE GARANTIE SUNT IN CONFORMITATE CU LEGEA 449/2003 SI O.G. 21/1992. LA SOLICITAREA GARANTIEI ESTE NECESARA PREZENTAREA PRODUSULUI DEFECT IN AMBALAJUL ORIGINAL, IMPREUNA CU ACCESORIILE AFERENTE SI O COPIE DE PE FACTURA FISCALA. IN CAZUL IN CARE PRODUSELE AJUNG NEINSOTITE DE ACESTE DOCUMENTE, PRODUSELE POT FI RETURNATE SOLICITANTULUI/EXPEDITORULUI FARA A I SE SOLUTIONA GARANTIA.


9. DREPTUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

POTIVIT LEGISLATIEI IN VIGOARE, CONSUMATORUL ARE DREPTUL SA NOTIFICE ÎN SCRIS COMERCIANTULUI CA RENUNTA LA CUMPARARE, FARA PENALITATI SI FARA INVOCAREA UNUI MOTIV, ÎN TERMEN DE 10 ZILE LUCRATOARE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI SAU, ÎN CAZUL PRESTARILOR DE SERVICII, DE LA ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI CONFORM ART. 7(1) DIN ORDONANTA DE GUVERN (OG) NR 130 / 2000 PRIVIND PRIVIND PROTECTIA CONSUMATORILOR LA INCHEIEREA SI EXECUTAREA CONTRACTELOR LA DISTANTA.

ASADAR, CONSUMATORUL ARE DREPTUL DE RETURNA PRODUSUL ACHIZITIONAT, FARA PENALITATI SI FARA INVOCAREA UNUI MOTIV, ÎN TERMEN DE 10 ZILE LUCRATOARE DE LA PRIMIREA ACESTUIA, CU SUPORTAREA CHELTUIELILE DIRECTE DE RETURNARE.

RAMBURSAREA CONTRAVALORII PRODUSULUI SAU INLOCUIREA ACESTUIA SE VA FACE IN CEL MULT 30 DE ZILE DE LA RETUR SI IN URMATOARELE CONDITII: IN CAZUL IN CARE PRODUSELE AU UN SIGILIU, ACESTA NU ARE VOIE SA FIE DESFACUT – PRODUSUL TREBUIE RETURNAT SIGILAT; STAREA PRODUSELOR ACHIZITIONATE TREBUIE SA FIE LA FEL CA LA PRIMIREA LOR, SA NU FI FOST PURTATE SAU DETERIORATE, SA NU PREZINTE URME DE UZURA, ZGARIETURI, LOVITURI, ACCESORII LIPSA.

CLIENTUL ARE DREPTUL SA OPTEZE O SINGURA DATA PENTRU RETURNAREA/INLOCUIRII UNUI PRODUS IN CONDITIILE ART. 4, ALIN. 1 LIT. B) DIN O.G. 130/2000. IN TOATE CAZURILE RETURNARII/INLOCUIRII PRODUSELOR, COSTURILE DE TRANSPORT PENTRU RETURNARE/INLOCUIRE SUNT SUPORTATE DE CATRE CLIENT. RENUNTAREA LA CUMPARARE IN MOD REPETAT VA FI CONSIDERATA ABUZ.


ATENTIE !


PRODUSELE REALIZATE LA COMANDA ,PERSONALIZATE DUPA SPECIFICATIILE CLIENTULUI NU SE POT RETURNA CONFORM ORD.130/2000 CAP.2 ART.10 ,,CONSUMATORUL NU POATE DENUNTA UNILATERAL URMATOARELE TIPURI DE CONTRACTE,CU EXCEPTIA CAZURILOR IN CARE AU CONVENIT ALTFEL:CONTRACTE DE FURNIZARE A UNOR PRODUSE EXECUTATE DUPA SPECIFICATIIE CONSUMATORULUI SAU A UNOR PRODUSE DISTINCT PERSONALIZATE,PRECUM SI ACELORA CARE ,PRIN NATURA LOR, NU POT FI RETURNATE.,,10. DISPOZITII FINALE

ORICE ALTA PROBLEMA CAUZATA DE PRODUSELE SI SERVICIILE PREZENTATE PE SITE SI CARE NU ESTE DEJA TRATATA DE NICI UN ARTICOL DIN PREZENTUL DOCUMENT, SE VA SOLUTIONA PE CALE AMIABILA IN TERMEN DE 30 DE ZILE LUCRATOARE DE LA DATA SESIZARII IN SCRIS A PROBLEMELOR, DE CATRE UTILIZATOR.

IN CAZUL IN CARE NU S-A REUSIT STINGEREA CONFLICTULUI PE CALE AMIABILA, COMPETENTA REVINE INSTANTELOR DE JUDECATA ROMANE SAU UNUI ORGANISM DE REZOLVARE A DISPUTELOR ALTERNATIV, AGREAT DE AMBELE PARTI. 

FIIND DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI BLACKLINEDESIGN.RO, CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE CONSECINTELE CE DECURG DIN FOLOSIREA IN ACESTE CONDITII A SITE-ULUI.